Podrška - ContraTeam
  Korisnički centar

Live Chat

Zanima Vas nešto više o uslugama koje nudimo? Potreban Vam je savet prilikom kupovine? Preferirate lični kontakt? Nikakav problem.
Sa desne strane na našem sajtu možete pronaći Live Chat ikonu. Klikom na istu, sistem će Vas odmah povezati sa našim operaterima koji će se potruditi da odgovore na sva Vaša pitanja.
Molimo Vas da live chat ne koristite za pitanja vezana za podršku pri korišćenju naših usluga već da za to koristite tiket podršku.

Tiket sistem

Tiket sistem Vam omogućava da dobijete odgovor u najkraćem mogućem roku na sva Vaša pitanja vezana za korišćenje naših usluga kao i probleme na koje eventualno možete naići.
Nemojte čekati, otvorite tiket odmah i naši operateri će Vam odgovoriti veoma brzo.
Pored tiketa podršci možete otvoriti i tiket našem odeljenje finansija u vezi sa svim informacijama o plaćanju usluga koje koristite, nadogradnji zakupljenih paketa i ostalim upitima.

Korisnički centar

Putem našeg korisničkog centra možete videti detalje svih usluga koje imate zakupljene kod nas, poput datuma isticanja, perioda plaćanja ili trenutnog statusa usluge.
Takođe, možete videti račune koji dospevaju na naplatu ili pregledati celokupan istorijat plaćanja svojih usluga.
Korisnički centar možete koristiti kako biste nas kontaktirali, otvorili tiket podršci, kao i za naručivanje novih proizvoda i usluga.