Korisni saveti, trikovi, how to i druge dobre stvari - ContraTeam

Korisni hosting saveti, trikovi i drugo.

Korisni saveti, trikovi, how to i druge dobre stvari

Objavljeno: 7 aprila, 2017 12:01 pm U kategoriji:

ContraTeam je web hosting agencija u kojoj se pokreće preko 10.000 web sajtova. Za neke je to samo brojka. Za neke će biti mala, za neke velika… Za nas je to vrlo važan podatak koji se kontinuirano razvijao godinama, a sa njime naš tim, naša znanja i iskustva u širokom spektru oblasti delovanja.

Ta znanja i iskustva omogućila su nam da brzo i bez većih napora rešavamo i najkompleksnije situacije i probleme sa kojima se susreću svi koji poseduju nekakav web sajt, internet servis, online aplikaciju i slično. Nekada bude dovoljno da o njima pročitate jednu prostu rečenicu koja vam nedostaje, a nekada samo pogled iz druge perspektive…. To su stvari koje ubuduće želimo da delimo sa vama…

S obzirom da smo upoznati sa time koliko je do nekih saznanja teško doći i koliko je truda potrebno da bi se određene stvari rešavale pre nego što postanu problemi koji negativno utiču na biznis, odlučili smo da sukcesivno obrađujemo i sa svetom delimo ova saznanja.

 

Neke od kategorija koje ćemo obrađivati su:

  • server side situacije, problemi i rešenja,
  • terminologija i stručni pojmovi,
  • usaglašenost i (ne)kompatibilnost softverskih jezika i paketa,
  • CMS (WordPress, Joomla i drugi) trikovi i sugestije,
  • SEO saveti i trikovi,
  • predstavljanje eksternih servisa i integracije,
  • i drugo.

 

Takođe, svesni činjenice da će čitaoci naših budućih tekstova biti različitih nivoa tehničkog znanja i kompetencija, potrudićemo se da odabir tema bude šarolik, da tekstovi budu jasni, ispraćeni adekvatnim grafikama i dobro dokumentovani tako da budu razumljivi svima kojima budu potrebni.

Jedna od komponenti ovog poduhvata, osim potrebe da delimo znanje, jeste da potpomognemo razvoj lokalne IT industrije i ohrabrimo one koji nisu dovoljno samouvereni, ili im manjka tehničkog znanja iz oblasti u kojima žele da deluju. Sa tim u vezi, povremeno ćemo prikupljati i informacije putem glasanja sa ciljem da se informišemo o kojim temama bi naši posetioci voleli da čitaju.

 

P.S. ne zamerite ako u našim tekstovima ponekad pronađete i promotivni kod kojim biste ostvarili popust ili uslugu gratis. 🙂

ContraTeam – vaš hosting provajder.

PODELITE