Affiliate partnerski program - zaradite od prodaje hostinga - ContraTeam
  Korisnički centar

AFFILIATE PARTNERSKI PROGRAM - PREPORUČITE NAS I ZARADITE

ContraTeam affiliate je partnerski program koji Vam omogućuje da zaradite ne radeći ništa više od onoga što ste navikli da uradite besplatno – date preporuku.

 

Koliko Vam se puta desilo da prijatelja ili saradnika uputite na mesto gde može da kupi ili uraditi nešto što sada njemu treba a Vaše iskustvo (cena, kvalitet, brzina, ljubaznost….) je bilo dovoljno dobro da biste ga preporučili? Takođe, koliko ste puta bili nagrađeni za takav vid preporuke?

 

ContraTeam Vam putem affiliate partnerskog programa obezbeđuje mogućnost da zaradite na svakoj preporuci!

 

Kako ContraTeam affiliate program funkcioniše?

 

  • Bilo da ste već korisnik naših hosting usluga ili planirate to da postanete, u okviru Korisničkog centra imaćete opciju putem koje aktivirate affiliate partnerski program gde ćete dobiti link koji potom (uz preporuku) šaljete Vašim prijateljima, klijentima ili saradnicima.
  • Kada osoba kojoj ste poslali link klikne na njega i (u roku od 90 dana) u okviru našeg sajta izvrši kupovinu ostvarujete pravo na % od svake njegove kupovine.

 

Kada, kako i koliko možete zaraditi?

 

ContraTeam affiliate partnerski program - zaradite od prodaje hostinga

 

  • KADA… korisnik poruči uslugu i izvrši uplatu on ima mogućnost povrata novca u roku od 30 dana. 31 dana od datuma uplate na affiliate račun se obračunava Vaša zarada koju potom možete koristiti.
  • KAKO…. možete koristiti Vašu zaradu?  Vašu zaradu možete iskoristiti kao popust na obnovu/ naručivanje novih usluga ILI kada sakupite iznos od 3.000,00+ dinara možete zatražiti isplatu sredstava na račun fizičkog ili pravnog lica.
  • KOLIKO… možete zaraditi? Počevši od 1.9.2017. godine procenat od svake uplate koji ostvarutjete umesto 20 iznosi čak 30%!

 

EVO I JEDNOSTAVNOG PRIMERA KAKO AFFILIATE PARTNERSKI PROGRAM FUNKCIONIŠE

1. Korisnik kojem ste poslali affiliate link je kliknuo na njega i uplatio uslugu u iznosu od 5.000,00 dinara.

2. Nakon 30 dana na Vašem nalogu (u affiliate sekciji) pojaviće se iznos od 1.666,00 dinara.

3. Ukoliko želite da iskoristite ovaj iznos za obnovu ili registraciju novih usluga potrebno je da otvorite tiket u kojem ćete nas obavestiti o tome i iznos će Vam postati dostupan u vidu kredita koji će se obračunati prilikom sledeće obnove/porudžbine.

4. Ukoliko želite isplatu na Vaš lični ili na račun firme, nakon što sakupite iznos od 3.000,00 dinara potrebno je samo da putem tiketa zatražite isplatu i dostavite neophodne podatke za izvršenje transakcije.

KAKO DA STVARNO ZARADITE OD OVOG PROGRAMA?

Ako je Vaše zanimanje u oblasti IT-a onda su Vas prijatelji, klijenti ili saradnici sigurno više puta pitali da li znate za neki dobar hosting. Osim što ćete im reći da znate nemojte zaboraviti da im uz preporuku pošaljete i affiliate link putem kojeg ćete i zaraditi na toj preporuci!

Ako se bavite bilo kojim drugim zanimanjem ili želite da naš affiliate program koristite kao dodatni izvor prihoda (zašto da ne?) ponudite Vašim prijateljima, poznanicima ili saradnicima naše usluge ili ih obavestite da se time bavite i pre nego što im zatrebaju. Zamolite ih da Vas pozovu onda kada budu odlučili da postave svoj web sajt pa im tada pošaljite affiliate link ili umesto njih (a putem affiliate linka) odradite registraciju i naručivanje usluge.

Zaradite na ovaj način i dok spavate – Postavite naš baner u okviru svog web sajta na kojem piše da nas preporučujete kao kompaniju za hosting usluge i zaradite od svakog klika koji se završio naručivanjem i uplatom usluge.

POČNITE VEĆ DANAS

Ukoliko se odlučite za „standardnu“ affiliate varijantu (putem linka) možete je aktivirati u okviru Korisničkog centra klikom na „Aktiviraj Affiliate“ u Affiliate sekciji.

Za affiliate prodaju putem banera koji možete postaviti u okviru svog web sajta informišite se OVDE.