Affiliate program - ContraTeam
  Korisnički centar

Preporučite nas i zaradite!

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo pokrenuli ContraTeam affiliate program preko kog možete i Vi zaraditi preporukom naših usluga.

 

Kako program radi i kako se prijaviti?

 

Dovoljno je da se ulogujete u svoj profil u našem korisničkom centru na adresi i kliknete na link Affiliate program u navigaciji, potom je neophodno kliknuti na link Aktiviraj affiliate nalog i to je sve.

 

Na stranici koja se bude automatski otvorila videćete svoj jedinstveni affiliate link koji možete dostaviti svima kojima želite da preporučite naše usluge ili možete kreirati link ka našem sajtu koristeći taj link.

 

Klik na taj link postavlja kolačic (cookie) u browser osobe koja klikne na isti i on važi 90 dana. Dakle, osoba ne mora kupiti usluge istog dana kada klikne na link već to može uraditi i direktnom posetom našem sajtu u narednih 90 dana a Vi ćete dobiti svoj procenat. Klikom na link osoba biva redirektovana na naslovnu stranicu našeg sajta.

 

Koji je moj deo zarade i kako se isplaćuje?

 

Svaki novi korisnik koji bude naručio i platio usluge na našem sajtu će Vam doneti 10% zarade.

 

Isplatu svoje zarade u vidu kredita možete u bilo kom trenutku tražiti iz našeg korisničkog centra. Ovim kreditom možete plaćati nove ili vršiti obnovu postojećih usluga kod nas.

 

Svoju zaradu možete videti u svom nalogu u korisničkom centru na linku Affiliate program.

Podaci o firmi

Agencija ContraTeam
PIB: 106974561
Matični broj: 62409720
+381 (0)61 62 45 325
(pon-pet 10-18h)
office@contrateam.com