ContraTeam logo

DOMENI

PROVERA DOSTUPNOSTI:

HOSTING

SSD HOSTING PAKETI VEĆ OD

3.000 RSD/GOD

HOSTING SRBIJA

NAJKVALITETNIJI HOSTING U SRBIJI.

Mi smo ContraTeam hosting provajder iz Srbije koji Vam nudi usluge po svetskim standardima na domaćem tržištu.

Naše usluge prilagođene su kako fizičkim tako i pravnim licima.

Fizičkim i pravnim licima nudimo:

WEB HOSTING SSD

Prostor:

4 GB SSD

CPU:

1 Core

RAM:

1 GB

Besplatan SSL sertifikat 

OD 3.000

RSD/GOD

RESELLER HOSTING SSD

Prostor:

50 GB SSD

Protok:

Neograničen

Broj cPanel naloga:

50

Besplatan SSL sertifikat 

OD 4.000

RSD/MES

BIZNIS HOSTING SSD

Prostor:

25 GB SSD

CPU:

2 Cores @ 2.1 GHz

RAM:

2 GB

Besplatan SSL sertifikat 

OD 3.000

RSD/MES

VPS SSD SERVERI

Prostor:

25 GB SSD NVMe

CPU:

1 vCPU

RAM:

2 GB

Veoma brzi NVME SSD diskovi

OD 1.500

RSD/MES

CLOUD SSD SERVERI

Prostor:

25 GB SSD NFS

CPU:

1 vCPU

RAM:

2 GB

Network File Storage 

OD 1.800

RSD/MES

DEDICATED SERVERI

Prostor:

1 x 1 TB SATA

CPU:

8 Cores 8 Threads @ 2.40GHz

RAM:

16 GB

Budite nezavisni od drugih!

OD 4.000

RSD/MES

Cene naših usluga prilagodili smo uslovima tržišta i slobodno tvrdimo da nudimo najbolja hosting rešenja po najpovoljnijim uslovima na teritoriji Srbije.

Registracije domena su, pored povoljnih usluga hosting ponude usklađene sa nabavnim cenama, tako da su troškovi Vašeg nastupa na internetu svedeni na minimum.

Stabilno i sigurno hosting rešenje predstavlja potporu u osvajanju internet tržišta. Uz našu podršku na tom putu Vama preostaje da se fokusirate na ciljeve Vašeg biznisa.

Naš cilj su zadovoljni korisnici hostinga u Srbiji. S tim u vezi, radujemo se uspešnoj i kvalitetnoj saradnji.

PRELAZITE KOD NAS?

Nudimo Vam besplatnu migraciju! Dovoljno je da kontaktirate naše operatere podrške i mi ćemo obaviti sva potrebna prebacivanja umesto Vas. Prebacićemo sve fajlove, baze podataka, email naloge kao i ostalo što poželite. Migracija se obavlja brzo i Vaš sajt ni u jednom trenutku neće biti nedostupan za vreme prebacivanja na naše servere. Izaberite neki od web hosting ili reseller paketa. Ukoliko smatrate da Vam je potrebno više resursa, nudimo Vam i VPS, Cloud i dedicated (namenske) servere.

SVI SHARED I RESELLER HOSTING PAKETI UKLJUČUJU:

CPANEL

Koristimo najsavremeni kontrolni panel – cPanel, koji našim korisnicima omogućava poputnu kontrolu svojih hosting naloga, kreiranje ftp i email naloga, mysql baza podataka i još mnogo toga. Poseduje jednostavan korisnički interfejs koji omogućuje pristup svim opcijama ovog panela u par klikova mišem. Takođe obezbeđuje i brz backup hosting naloga.

SOFTACULOUS

Softaculous je cPanel dodatak koji omogućava našim korisnicima instalaciju preko 400 popularnih aplikacija i cms sistema. Pristupa mu se sa početne stranice cPanela i sve instalacije se mogu obaviti u nekoliko klikova, prvo se bira kategorija aplikacije koju korisnik želi da instalira a zatim se popunjavaju potrebni podaci za instalaciju. Ceo proces ne traje više od pet minuta!

CLOUD LINUX

Koristimo Cloud Linux koji nam omogućava potpunu kontrolu resursa svih naših servera i sprečava pojedine korisnike da naprave problem svim korisnicima istog servera tako što bi upotrebili maksimalnu količinu dostupnih resursa procesora ili ram memorije. Ovaj operativni sistem takođe podiže bezbednost naših servera na mnogo viši nivo.

PHP PO ŽELJI

Nudimo Vam mogućnost da sami birate verziju PHP-a koju koristite kod svih web hosting i reseller hosting paketa. Takođe možete birati i php ekstenzije u skladu sa Vašim potrebama u zavisnosti od toga da li određena verzija PHP-a podržava tu ekstenziju. U opcijama PHP verzije možeze izabrati: 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 i 7.2. Ovo podešavanje možete sami menjati prema svojim potrebama.

Cloud linux OS
Wordpress
cPanel kontrolni panel
MySQL
PHP - odabir verzije PHP-a
Softaculous script installer
Cloudflare CND
Joomla