AFFILIATE PROGRAM

Koliko Vam se puta desilo da prijatelja ili saradnika uputite na mesto gde može kupiti ili uraditi nešto što sada njemu treba a Vaše iskustvo (cena, kvalitet, brzina, ljubaznost….) je bilo dovoljno dobro da biste ga preporučili? Takođe, koliko ste puta bili nagrađeni za takav vid preporuke?

AFFILIATE PARTNERSKI PROGRAM - PREPORUČITE NAS I ZARADITE

ContraTeam affiliate je partnerski program koji Vam omogućuje da zaradite ne radeći ništa više od onoga što ste navikli da uradite besplatno – date preporuku.

ContraTeam Vam putem affiliate partnerskog programa obezbeđuje mogućnost da zaradite na svakoj preporuci!

Kako ContraTeam affiliate program funkcioniše?

Bilo da ste već korisnik naših hosting usluga ili planirate to da postanete, u okviru Korisničkog centra imaćete opciju putem koje aktivirate affiliate partnerski program gde ćete dobiti link koji potom (uz preporuku) šaljete Vašim prijateljima, klijentima ili saradnicima.

Kada osoba kojoj ste poslali link klikne na njega i (u roku od 90 dana) u okviru našeg sajta izvrši kupovinu ostvarujete pravo na procenat od svake njegove kupovine.

Kada, kako i koliko možete zaraditi?

Kada?

Kada korisnik poruči uslugu i izvrši uplatu on ima mogućnost povrata novca u roku od 30 dana. 31. dana od datuma uplate na affiliate račun se obračunava Vaša zarada koju potom možete koristiti.

Kako?

Kako možete koristiti Vašu zaradu? Vaša zarada se može isplatiti kao kredit koji potom možete koristiti za plaćanje obnove postojećíh ili naručivanje novih usluga, bilo da je to delimično ili u celosti, u zavisnosti od iznosa koji ste ovim programom zaradili.

Koliko?

Koliko možete zaraditi? Počevši od 1.9.2017. godine procenat od svake uplate koji ostvarujete umesto 20 iznosi čak 30%!

Kako da stvarno zaradite od ovog programa?

Ako ste korisnik naših usluga i želite da olakšate sebi plaćanje istih, affiliate program možete koristiti kao dodatni izvor sredstava tako što ćete svojim Vašim prijateljima, poznanicima ili saradnicima ponuditi naše usluge ili ih o njima obavestiti čak i pre nego što im zatrebaju. Zamolite ih da Vas pozovu onda kada budu odlučili da postave svoj web sajt na inter pa im tada pošaljite affiliate link ili umesto njih (a putem affiliate linka) odradite registraciju i naručivanje usluge.

Ako je Vaše zanimanje u oblasti IT-a onda su Vas prijatelji, klijenti ili saradnici sigurno više puta pitali da li znate za neki dobar hosting. Osim što ćete im reći da znate nemojte zaboraviti da im uz preporuku pošaljete i affiliate link putem kojeg ćete i zaraditi na toj preporuci!

Zaradite na ovaj način i dok spavate – Postavite naš baner u okviru svog web sajta na kojem piše da nas preporučujete kao kompaniju za hosting usluge i zaradite od svakog klika koji se završio naručivanjem i uplatom usluge.

POČNITE VEĆ DANAS

-Ukoliko se odlučite za „standardnu“ affiliate varijantu (putem linka) možete je aktivirati u okviru Korisničkog centra klikom na „Aktiviraj Affiliate“ u Affiliate sekciji.

-Za affiliate prodaju putem banera koji možete postaviti u okviru svog web sajta informišite se na stranici Affiliate Program - Baneri.

EVO I JEDNOSTAVNOG PRIMERA KAKO AFFILIATE PARTNERSKI PROGRAM FUNKCIONIŠE:

1. AKTIVIRAJ AFFILIATE

Korisnik kojem ste poslali affiliate link je kliknuo na njega i uplatio uslugu u iznosu od 5.000,00 dinara.

Affiliate program se primenjuje na prvi plaćeni period zakupa web, reseller i biznis hosting paketa, kao i vps, cloud i dedicated servera i audio streaming usluga.

Affiliate program se ne primenjuje za usluge registracije domena, kupovine dodataka za usluge i nadogradnju hosting paketa.

2. POŠALJI LINK ILI POSTAVI BANER

Nakon 30 dana na Vašem nalogu (u affiliate sekciji) pojaviće se iznos od 1.666,00 dinara.

3. OSTVARI ZARADU

Ukoliko želite da iskoristite ovaj iznos za obnovu ili registraciju novih usluga potrebno je da otvorite tiket u kojem ćete nas obavestiti o tome i iznos će Vam postati dostupan u vidu kredita koji će se obračunati prilikom sledeće obnove/porudžbine.

4. ISKORISTI ILI ISPLATI!

Provizija koju ste zaradili preko affiliate programa se može iskoristiti za kupovinu svih naših usluga. Možete bilo kada zatražiti isplatu affiliate zarade u vidu kredita na Vašem korisničkom nalogu koji potom možete koristiti za plaćanje obnove postojećih ili kupovinu novih usluga.